21 oktober 2014

Review | Alessandro Pedix Feet Heel Rescue Balm

Vandaag heb ik voor jullie een review van de Alessandro Pedix Feet Heel Rescue Balm.
Het is een hele mond vol, maar ik noem het gewoon een voetcrème, want dat is het eigenlijk gewoon.


Ik wist dat ik hem ontvangen had uit een box, maar ik kon het nergens meer vinden.
Toen ik aan het zoeken was kwam ik erachter dat die dus uit de Glossybox van de maand februari was gekomen. Dat is natuurlijk nogal een tijd terug, want ja ik was nog met een voetencrème bezig en om alles nou tegelijk te gebruiken vind ik ook niet erg prettig. Ik hoor het je bijna denken, maar waarom schrijf je nu nog een review over een voetcrème van de Glossybox van februari? Nou, het is een super fijne crème! Ik wil graag deze crème met jullie delen, omdat vooral in deze periode de voeten nogal vergeten worden en die hebben de verzorging ook hard nodig!

Ik zal toch even aangeven wat de Glossybox toentertijd aangaf:
Alessandro Pedix Heel Rescue Balm
Beschermt de huid tegen eeltplekken. De sheaboter, allantoïne en tea-tree-olie beschermen en voedt de huid, waardoor het zacht en soepel blijft!
Adviesprijs: €14.95 / 100ml

Ingrediënten:
Aqua - Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) - Ceteraryl Alcohol - Petrolatum - Glycerin - Buttyrospermum Parkii (Shea)  Butter - Sodium Cetearyl Sulfate - Palmitic Acid - Stearic Acid - Dimethicone - Phenoxyethanol - Parfum - Carica Papaya Fruit Extract - Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract - Olea Europaea (Olive) Leaf Extract - Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract - Melaleuca Alternifolia (Tea-tree) Leaf Oil - Plankton Extract - Panthenol - Allantoin - Xylitol - Butylene Glycol - Lactic Acid - Ethylhexylglycerin - Dehydroacetic Acid - Benzoic Acid - Sorbic Acid - Polyminopropyl Biguanide - Potassium Sorbate.

Ik ben nogal enthousiast over deze voetcrème, want het is een crème die snel intrekt. Hierdoor kan je het aanbrengen voordat je je sokken aandoet, of voordat je naar bed gaat, zonder dat alles onder de crème zit. Dat vind ik nogal een groot voordeel. Je kan je vast wel de momenten herinneren dat je net je voeten in het gesmeerd en dat je dan gaat lopen en half uitglijd, nou dat wil ik echt niet hebben haha! Ook vind ik het super fijn dat deze crème een super frisse geur heeft, want vooral in het najaar zitten je voeten hele dag in schoenen en dat is voor geen enkele voet fijn.

Maar het belangrijkste is natuurlijk, doet de crème ook wat hij beloofd. Zorgt hij voor eeltloze, zachte en soepele voeten? Mijn voeten voelen super zacht en soepel aan, daar stond ik echt verbaasd over. Ik heb niet heel veel eelt op mijn voeten, maar ik merk ook dat deze plekken minder zijn geworden en zachter aanvoelen. Dus ja, dit product doet echt wat die beloofd.
Het enige nadeel vind ik wel, de prijs! Want het is niet heel goedkoop helaas..

Toch wilde ik deze wondercrème even met jullie delen!

Q: Hoe verzorgen jullie je voeten in het najaar?

Liefs,
Silvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten